Άσπρο πιπέρι

Πιπέρι με καυτερή και ωραία λεπτή γεύση (αν δεν είναι νοθευμένο). Παράγεται από το ίδιο δέντρο όπως το μαύρο πιπέρι απλά από πιο ώριμους καρπούς που τους αφαιρούν το εξωτερικό περίβλημα και μετά τους ξηραίνουν. Πλέον η όλη διεργασία γίνεται μηχανικά.

Ιδανικό στη κουζίνα για φοντύ τυριών και για φαγητά με κρέμα γάλακτος ή άσπρη σάλτσα. Το χρησιμοποιούμε αντί για το μαύρο πιπέρι στη μπεσαμέλ και σε άλλα άσπρα εδέσματα για να μην τα "λερώσουμε".

Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!