Πώς κόβουμε το κρέας σε φιλετάκια ώστε να γίνει μαλακό κατά το μαγείρεμα

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Στο βίντεο θα δείτε ένα από τα μυστικά ώστε όταν κόβουμε ένα κομμάτι κρέατος σε φιλετάκια ή μικρά κομματάκια, να γίνει μαλακό κατά το μαγείρεμα.

Το μυστικό είναι προς το τέλος του βίντεο γιαυτό κάντε λίγο υπομονή.

Στο βίντεο το κομμάτι που κόβουμε είναι μοσχαρίσιο φιλέτο, αλλα ισχύει το ίδιο και για άλλα κομμάτια του μόσχου ή για χοιρινό ή για αρνάκι ή κατσικάκι.

Credits

Βίντεο-Μοντάζ: Συλβέστρος Δημήτρης
Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!

Τελευταία άρθρα από την ομάδα του food project...