Αβγά α λα Ρούς

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας

Πλένουμε καθαρίζουμε και παίρνουμε από το μαρούλι 8 εξωτερικά φύλλα και τη καρδιά. Κόβουμε τα τέσσερα σε χοντρά κομμάτια για σαλάτα και κρατάμε τα υπόλοιπα και τις καρδιές.

Βράζουμε τα αυγά για περίπου 12 λεπτά και αφού τα καθαρίσουμε τα κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε τους κρόκους που τους ανακατεύουμε με την ρωσική σαλάτα.
 
Γεμίζουμε τα αυγά με τη ρωσική σαλάτα.
 
Βάζουμε στο πιάτο πρώτα τα φύλλα του μαρουλιού, από πάνω το κομμένο μαρούλι και απο πάνω τα αβγά.

Καλύπτουμε με την μαγιονέζα, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Συστατικά

(υλικά για 4 άτομα)
  • 8 αβγά
  • 100 γρ. ρωσική σαλάτα
  • 100 γρ. μαγιονέζα
  • 1 μαρούλι
  • αλάτι, πιπέρι



Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!