Μπρεζέ

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Τσιγαρίζουμε το νουά απ’ όλες τις πλευρές με τη λιπαρή ουσία.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλινο όλα χοντροκομμένα και σβήνουμε με κρασί.

Προσθέτουμε τα ανάλογα υγρά, καλύπτουμε με ένα καπάκι και ψήνουμε στο φούρνο στους 200ο C.
 
Μπορούμε να πάρουμε γλάσο κρέατος αφήνοντας να εξατμιστούν περισσότερο τα υγρά της παρασκευής.

Συστατικά

  • Νουά μόσχου
  • Καρότο
  • Κρεμμύδι
  • Σέλινο
  • Κρασί λευκό
  • Λιπαρή ουσία
  • Αλάτι
  • Πιπέρι μαύρο
  • Νερό ή φον σκούρο

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!