Ελληνική Σαλάτα Λαχανικών με Φέτα

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
 
Πλένουμε και καθαρίζουμε όλα τα λαχανικά.
 
Με το ξεφλουδιστήρι κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες το κολοκύθι και το καρότο.  Τις βάζουμε σε μία λαδόκολλα μαζί με αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε δυνατό, προθερμασμένο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα. Αποσύρουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.
 
Ταυτόχρονα κόβουμε σε κομμάτια τις ντομάτες και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
 
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα λαχανικά, προσθέτουμε τα καυκεύματα, ελαιόλαδο, λίγο ξύδι προαιρετικά και ανακατεύουμε.
 
Σερβίρουμε σε ένα όμορφο πιάτο, βάζουμε τις ελιές και τρίβουμε από πάνω τη φέτα.
 
Καλή σας όρεξη...
 

Συστατικά

(για 4 άτομα)
  • 2 ντομάτες ώριμες
  • 2 κολοκύθια
  • 1 καρότο
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 50 γρ. φέτα ΠΟΠ
  • μερικές ελιές
  • αλάτι, πιπέρι, θυμάρι
  • 7-8 φύλλα βασιλικού

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!