Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις


"Το 2010 ήταν η χρονιά ορόσημο όπου η δαπάνη για διαφήμιση στο Internet ξεπέρασε τη δαπάνη για διαφήμιση στον έντυπο τύπο"

Μία εξέλιξη που για εμάς που ασχολούμασταν διεξοδικά με το θέμα ήταν κάτι αναμενόμενο.


Υπηρεσίες προς επιχειρήσεις:

Διάθεση Διαφημιστικού Χώρου: μέσω banner (αναλυτικά δείτε την ενότητα Διαφήμιση), μέσω θεμάτων editorial και παρουσιάσεων της εταιρείας σας στοχευμένα, είτε στη κεντρική σελίδα είτε σε σελίδες που συνάδουν με το αντικείμενό σας. Για παράδειγμα στην ενότητα Shopping Therapy θα διαφημίζουμε σκεύη κουζίνας, τρόφιμα, βιβλία, είδη για το παιδί, σεμινάρια και άλλα, ενώ στην ενότητα Οίνος και Κρασί διαφημίζουμε σχετικές επιχειρήσεις.

Διάθεση Διαφημιστικού Χρόνου: σε συνεργασία με το τμήμα παραγωγής μας, κατασκευάζουμε διαφημιστικά βίντεο για την επιχείρησή σας. Εάν έχετε, για παράδειγμα, εστιατόριο μπορούμε να κάνουμε βίντεο στο χώρο σας με το Chef σας το οποίο στη συνέχεια θα παρουσιάζουμε στο site για συμφωνημένο χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε και ένα επαγγελματικό βίντεο στα χέρια σας για το marketing της εταιρείας σας. Η ίδια διαδικασία ισχύει και στην περίπτωση παραγωγών προϊόντων ή τροφίμων.

Φωτογραφικές Υπηρεσίες: με το φωτογραφικό μας τμήμα αναλαμβάνουμε για εσάς:
  • Τη φωτογράφηση για το μενού σας και υπηρεσίες food styling.
  • Τη φωτογράφηση των προϊόντων σας για καταλόγους π.χ βιβλία, σκεύη κουζίνας κ.α.
  • Τη φωτογράφηση εστιατορίων ή καταστημάτων για δική σας χρήση, είτε διαφημιστική είτε για άλλο σκοπό.

Αναλαμβάνουμε και συνεισφέρουμε στη προώθηση γεγονότων οινογνωσίας και γευσιγνωσίας.

Δημιουργία Διαφημιστικού Spot: με το κινηματογραφικό μας τμήμα και σε συννεργασία με καταξιωμένους καλλιτέχνες και επαγγελματίες του χώρου.

Επιμέλεια Εκθεσιακών Περιπτέρων: και υπηρεσίες food styling έτσι ώστε το περίπτερό σας στην έκθεση να διαφέρει και να είναι σωστά οπτικά δομημένο.

Δημιουργία Πρωτότυπων Συνταγών: για περιοδικά ή εταιρείες. Είδη δημιουργούμε τις συνταγές του portal click@life της Ναυτεμπορικής.

Δημιουργία Menu Εστιατορίων: μετά από μελέτη του χώρου της κουζίνας και της δυναμικής του κάθε εστιατορίου. Δημιουργία συνταγών που θα δοκιμάζονται σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας και τρόποι παρασκευής τους. Δημιουργία όλων των προυποθέσων για να περάσει το κάθε κατάστημα επιτυχή υγειονομικό έλεγχο.

Εργα που έχουμε αναλάβει και ολοκληρώσει:
  • Δημιουργία κεντρικής κουζίνας catering, μηχανολογικό σχέδιο, μενού για 4 υποκαταστήματα της εταιρείας FOOD COMPANY.
  • Δημιουργία μενού, τιμολογίση και κοστολόγηση για το εστιατόριο ΛΩΤΟΦΑΓΟΣ στη Παροικιά Πάρου.
  • Δημιουργία από την αρχή μελέτης χώρου, αρχιτεκτονικό σχέδιο, μενού, κοστολογήσεων και τιμολογήσεων για το μεζεδοπωλείο ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΣ στα Εξάρχεια.
  • Δημιουργία από την αρχή μελέτης χώρου, αρχιτεκτονικό σχέδιο, μενού, κοστολογήσεων και τιμολογήσεων για το καφέ-σαλάμι-μπαρ ΜΠΟΥΦΟΣ στην Πλατεία Αγ. Ειρήνης στο Μοναστηράκι.


Έχοντας την εμπειρία στην έναρξη εστιατορίων και έχοντας περάσει το γολγοθά των διαδικασιών έναρξης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, γνωρίζουμε τις δυσκολίες. Στην ενότητα Έναρξη Καταστήματος σας δίνουμε διάφορα στοιχεία, θέματα, νόμους, υγειονομικές διατάξεις, ΦΕΚ και συμβουλές στο πώς να ανοίξετε και εσείς το δικό σας εστιατόριο ή catering. Μελετήστε τα και θα σας βοηθήσουν σημαντικά.


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τμήμα Επικοινωνία.


The Food Project Team
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!