Κομμάτια μόσχου και βοδινού ανάλογα με το τρόπο μαγειρέματος

Πίνακας Ιδανικών Κομματιών Σφαγείου Βοδινού και Μόσχου με Βάση το Τρόπο Μαγειρέματος

Τρόπος Μαγειρέματος
Ιδανικά Κομμάτια Σφαγείου
Σχάρα, Τηγάνι, Φούρνος Φιλέτο, Μπριζόλες, Κόντρα, Κιλότο
Βραστα-Μαγειρευτά "Ζεστά Πιάτα" Σπαλομπριζόλα, Κότσια, Ποντίκι, Λαιμός
Βραστά-Μαγειρευτά "Κρύα Πιάτα" Κιλότο, Τρανς, Στρογγυλό, Ουρά, Σπάλα, Νουά Ουρλας
Κιμάς Ψητός "της ώρας" Κιλότο, Τρανς, Στρογγυλό, Ουρά, Σπάλα, Λάπα, Νουά Ουράς
Κιμάς Μαγειρευτός Λάπα, Στηθοπλευρές, Λαιμός, Ποντίκι, Καπάκι Σπάλας

Όποια κομμάτια σας γράφω πρώτα είναι και τα ιδανικότερα για τη περίσταση.


Από το βιβλίο "Μαθήματα Ανατομίας και Τεμαχισμού για Επαγγελματίες Chefs" των εκδόσεων Les Livres Du Tourisme, της σχολής Le Monde.

Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!