Shopping Therapy

 • Michel Roux - Ζύμες

  Michel Roux - Ζύμες

  Ευκολοδιάβαστο και περιγραφικό, το βιβλίο "Ζύμες, αλμυρές & γλυκές" παρουσιάζει ποικίλες συνταγές, από περίφημες κλασικές μέχρι σύγχρονες ιδέες, όλες με πολύ απλό τρόπο, που θα βοηθήσουν κάθε επίδοξο μάγειρα. Στην αρχή κάθε κεφαλαίου παρουσιάζεται βήμα προς βήμα ο τρόπος παρασκευής της ζύμης και στη συνέχεια ακολουθούν γλυκές και αλμυρές δημιουργίες με κάθε ζύμη. Στο τέλος του βιβλίου θα βρείτε όλες τις βασικές συνταγές που περιλαμβάνονται σ' αυτό, καθώς και ένα ευρετήριο και ένα γλωσσάρι που θα σας διευκολύνει στην περιήγησή σας σε όλο το βιβλίο.

  Η τιμή του κυμαίνετε στα 23 euro περίπου.

  Εκδόσεις: LE LIVRES DU TOURISME
 • Βιολογικά Ζυμαρικά Fusilli Αδαμαντίνα

  Βιολογικά Ζυμαρικά Fusilli Αδαμαντίνα

  Παραδοσιακά-Βιολογικά ζυμαρικά fusilli από τον Οίκο Αδαμαντίνα με πολύ αγάπη και μεράκι.

  Ενα μικρό εργαστήριο που παράγει παραδοσιακά χειροποίητα τρόφιμα, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από δύο χρόνια κι εξελίσσεται, σ’ έναν υπολογίσιμο μικρό «παίκτη» της ελληνικής αγοράς τροφίμων. Με δίκτυο διανομής που περιλαμβάνει 450 σημεία πώλησης στην Αθήνα, 45 στη Θεσσαλονίκη, παρουσία σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και μικρές εξαγωγές στη Σουηδία και την Αυστραλία.

  «Είμαστε έτοιμοι να παράγουμε γλυκίσματα και συνοδευτικά του καφέ για καφετέριες και εστιατόρια. Επιπλέον, προετοιμαζόμαστε να κάνουμε ειδικές παραγωγές (ακόμα και κατά παραγγελία) για εστιατόρια, ενώ θα προσφέρουμε ειδικές συσκευασίες αρκετών κιλών για χώρους εστίασης».

  Οίκος Αδαμαντίνα, Γλυκόβρυση Λακωνίας


 • Ρεθυμνιακή Ξανθιά

  Ρεθυμνιακή Ξανθιά

  Στο χωριό Αρμενοί κοντά στο Ρέθυμνο στη Κρήτη βρίσκεται ένα από τα καλύτερα Ελληνικά μικροζυθοποιεία, η Ρεθυμνιακή ζυθοποιία.

  Η Ρεθυμνιακή Ξανθιά φρέσκια και φυσική, παράγεται σύμφωνα με το γερμανικό νόμο της καθαρότητας της μπύρας του 1516 και παραμείνει παστεριωμένη και αφιλτράριστη. Με συρμάτινο κλείστρο για πώμα και οι αλκοολικοί της βαθμοί στο 4.8%.

  Το χρώμα της θολό κίτρινο και ο αφρός της κρεμώδης λευκός. Το άρωμα της κολακευτικό, άρωμα βύνης, με μερικές νότες εσπεριδοειδών και καλαμποκιού. Η γεύση της γλυκιά και φρουτώδης.

  Στο τέλος σου αφήνει μια «γλυκιά» πικράδα που μένει για αρκετό διάστημα στον ουρανίσκο.

  Με την επιστροφή της φιάλης σας επιστρέφονται 0,25 λεπτά.

  Μπορείτε να τη βρείτε σε καταστήματα με βιολογικά-παραδοσιακά προϊόντα και σε καταστήματα με κρητικά προϊόντα.

   

 • Αιθέριο Έλαιο από Δενδρολίβανο

  Αιθέριο Έλαιο από Δενδρολίβανο

  από την εταιρεία Biodes στη Θράκη η οποία θράκη έχει παράδοση στη καλλιέργεια αρωματικών φυτών και βοτάνων. Η γεωγραφική της θέση και οι κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής καθιστούν τα εδάφη εξαιρετικά κατάλληλα για την ανάπτυξη των φυτών αυτών, αυτοφυών ή καλλιεργούμενων.

  Πώς βοηθάει; Κάψτε 1-3 σταγόνες στην ειδική συσκευή για τη καταπολέμηση των πονοκεφάλων και της κούρασης. Διαλύστε μία σταγόνα σε ένα ποτήρι νερό και πείτε το, ως απολυμαντικό του εντέρου... και άλλα πολλά.

  Μπορείτε να παραγγείλετε online πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας στο ebloko.gr

 • Πάστα Αγγινάρας απ' το ντουλάπι της γιαγιάς

  Πάστα Αγγινάρας απ' το ντουλάπι της γιαγιάς

  Παραγωγός Ιωσιφίνα Δελατόλα.

  Αν είναι για κάποιο λαχανικό γνωστή η Τήνος αυτό είναι η αγγινάρες της. Αυτά τα υπέροχα λαχανικά με την υπέροχη πανοπλία τους τώρα σε πάστα αγγινάρας από το ντουλάπι της γιαγιάς. Μία εταιρεία με έδρα τη υπέροχη Τήνο.

  Παράγει πολλά προϊόντα όπως: στριφτάρια, λαζάνια με μάραθο, χυλοπίτες με λιαστή τομάτα, πληγούρι με πιπεριά Φλωρίνης, φάβα με κάπαρη, σιτάρη με λιαστή τομάτα, κρίταμο Τήνου, καπαρόφυλλα Τήνου, αλιβάρβαρα Τήνου, αγγινάρες στο λάδι, λιαστές τομάτες στο λάδι κ.α.

  Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6989 284 891
  Φαξ: 22830 22807
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!