Αντσούγιες Σκορδάτες

Καθαρίζουμε το σκόρδο.

Λιώνουμε στο μπλέντερ τα φιλέτα, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το πιπέρι και το ξίδι.

Αδειάζουμε την αλοιφή από το μπλέντερ σε ένα μπολ.

Την αλείφουμε πάνω σε φρυγανισμένες φετούλες ψωμιού ή σε έτοιμα παξιμαδάκια, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.

Συστατικά

(υλικά για 4-6 άτομα)
  • 20 τεμ. φιλέτα αντσούγιας
  • 4 σκελ. σκόρδο
  • 1 κουτ. σούπας μαΙντανός ψιλοκομ.
  • 30 χλ. ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας ξίδι
  • πιπέρι φρέσκο

Credits

Βίντεο-Μοντάζ: Δημήτρης Αναγνωστόπουλος
Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!