Τηγανητά

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και αλευρώνουμε το ψάρι μας. Το χτυπάμε λίγο να φύγει το περισσευούμενο αλεύρι για να μη χαλάσουμε όλο το λάδι μας.
 
Το βάζουμε στο τηγάνι σε αρκετό σπορέλαιο που έχει "κάψει" και τηγανίζουμε μέχρι να γίνει και από τις δύο πλευρές.

Το βγάζουμε και το τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.

Συστατικά

(για 4 άτομα)
  • 4 φιλέτα γλώσσας
  • αλάτι χοντρό
  • πιπέρι φρέσκο
  • σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!