Ομελέτα με Πατάτες και Φέτα

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Σπάμε τα αβγά σε μία μπασίνα, πλένουμε τα χέρια μας και τα χτυπάμε με ένα πηρούνι ή ένα σύρμα χειρός. Αλατοπιπερώνουμε.

Κόβουμε σε λεπτές φέτες τη πατάτα και μετά σε μικρά κυβάκια. Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τηγανίζουμε τα κυβάκια της πατάτας.

Μόλις πάρουν χρώμα οι πατάτες απ’ όλες τις πλευρές προσθέτουμε τα αβγά.

Ανακατεύουμε ελαφρά με ξύλινη σπάτουλα και το αφήνουμε να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά.

Με τη βοήθεια ενός πιάτου γυρνάμε την ομελέτα και από την άλλη μεριά, προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη, το κασέρι και συνεχίζουμε για άλλα 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Αν θέλουμε τη διπλώνουμε για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.

Σερβίρουμε ζεστή ή και κρύα.

Καλή σας όρεξη...

Συστατικά

(για 1 άτομο)
  • 3 αβγά
  • 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • ½ πατάτα
  • 50 γρ. φέτα
  • 2 φέτες του τόστ τυρί κασέρι
  • αλάτι χοντρό
  • πιπέρι φρέσκο

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Food Styling: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!