Γκιουζλεμές

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την ζύμη.

Σε άλλη λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης αφού έχουμε πέραση από τρίφτη το τυρί και την πατάτα.

Ανοίγουμε μικρά φύλλα με την ζύμη μας και βάζουμε μέσα λίγο από την γέμιση.

Τα τηγανίζουμε και από τις δυο μεριές μέχρι να ροδίσουν.

Τα σερβίρουμε ζεστά.


Η συνταγή είναι από το βιβλίο "Συνταγές της Γέρας"

Συστατικά

για την γέμιση
  • ½  κιλό φέτα
  • ¼  κιλού κεφαλοτύρι
  • 1 πατάτα μέτρια βραστή
  • 5 αυγά
  • πιπέρι
 για την ζύμη
  • 1 αυγό
  • 1 κουταλιά γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κούπα λάδι
  • 2 κούπες χλιαρό νερό
  • αλεύρι όσο πάρει
 

Credits

Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!