Βινεγκρέτ με Μουστάρδα

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Σε μία μπασίνα-μπολ βάζουμε τη μουστάρδα μαζί με το αλάτι και το πιπέρι και προσθέτουμε σιγά-σιγά το ξίδι, εναλλάξ με το ελαιόλαδο μέχρι να ομογενοποιηθούν, χτυπώντας με ένα σείρμα χειρός.

Καλύτερα να τη διατηρούμε στο ψυγείο.

Συστατικά

  • 400 χλ. ελαιόλαδο
  • 100 χλ. ξίδι
  • 50 γρ. μουστάρδα
  • αλάτι
  • πιπέρι λευκό

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!