Εταιρεία

Η επιχείρηση  μας με ονομασία The Food Project αποτελείται μία ομάδα ανθρώπων, επαγγελματιών που ο καθένας στο τομέα του και όλοι μαζί σε αυτό το portal, θέλουμε να συνεισφέρουμε σε αυτό που λέγεται ελληνική γαστρονομία και επισιτιστικός κλάδος.

Συγκεκριμένα:
Ρήγας Ρηγόπουλος: Υπεύθυνος ύλης, Μάγειρας, επαγγελματίας του επισητιστικού κλάδου επί σειρά ετων.

Ζέτα Παπαϊωάννου: Φωτογράφος-Photo Editor και στυλίστρια στο περιοδικό Marie Claire.

Νίκος Ξεπαπαδάκης: Κινηματογραφιστής-Μοντέρ-Τεχνικός νέων μέσων, με συνεργασίες επί σειρά ετών στην ελληνική τηλεόραση.

Ελπίδα Βουτσαδάκη: Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος M. Sc.

Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη Κα. Αγλαϊα Κρεμέζη, συνεργάτη του Gourmet magazine, που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε συνταγές από τον ιστότοπό της.

Σαν επιχείρηση σκοπό έχουμε το κέρδος αλλά πάντα με σεβασμό προς τους συνεργάτες μας, χωρίς υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις και με επαγγελματισμό από πλευρά μας.

Αγαπάμε την πλούσια μεσογειακή κληρονομιά μας, είμαστε πάντα ανοιχτοί στις γεύσεις όλου του κόσμου, είμαστε εραστές του slow food και λόγω της ελληνικής παιδείας μας (αυτή που πήραμε από τις οικογένειές μας), έχουμε κάποιες αρχές και αυτές θα προσπαθήσουμε να προβάλουμε και μέσα από τον ιστότοπο μας.
  • Προβολή και διαφήμιση δράσεων υπέρ της βιολογικής και βιοδυναμικής γεωργίας.
  • Προβολή και συνεισφορά σε δράσεις, που σκοπό έχουν τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας σε διατροφικά θέματα.
  • Προβολή σε αξιόλογες προσπάθειες ελλήνων παραγωγών τροφίμων, συνεταιρισμών και άλλων.
  • Προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό-με τη μετάφραση του site στην αγγλική γλώσσα-στοχεύοντας στη διαφήμισή τους.
Τέλος, ελπίζουμε να έρθετε μαζί μας σε αυτό το υπέροχο ταξίδι στην Ελλάδα, στους ανθρώπους της και βέβαια στη κουζίνα της. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις και ιδέες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε.

Ευχαριστούμε πολύ...

The Food Project TeamNewsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!