Κολοκυθολούλουδα γεμιστά
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
	
Σβήνουμε με χυμό λεμονιού και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό, τη φέτα θρυματισμένη και το αλάτι. Ανακατεύουμε για 5 λεπτά, προσθέτουμε τον άνηθο ψιλοκομμένο και αποσύρουμε από τη φωτιά.
	
Γεμίζουμε τους κολοκυθανθούς και τους βάζουμε σε σειρά σε μία πλατιά κατσαρόλα μαζί με τα κολοκυθάκια. Προσθέτουμε λίγο νερό, ελαιόλαδο, καλύπτουμε την επιφάνεια με μία λαδόκολλα και ένα πιάτο για βάρος, και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά.
	
Ελέγχουμε τα καρυκεύματα και σερβίρουμε.
	Καθαρίζουμε και πλένουμε τους κολοκυθανθούς προσεχτικά, τα κρεμμύδια και τα κολοκυθάκια. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό καί κόβουμε σε φέτες τα κολοκύθια.
	 
	Σε μία κατσαρόλα με το μισό ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε ελαφρώς το κρεμμύδι και προσθέτουμε το ρύζι ανακατεύοντας σε χαμηλή θερμοκρασία.
Σβήνουμε με χυμό λεμονιού και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό, τη φέτα θρυματισμένη και το αλάτι. Ανακατεύουμε για 5 λεπτά, προσθέτουμε τον άνηθο ψιλοκομμένο και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Γεμίζουμε τους κολοκυθανθούς και τους βάζουμε σε σειρά σε μία πλατιά κατσαρόλα μαζί με τα κολοκυθάκια. Προσθέτουμε λίγο νερό, ελαιόλαδο, καλύπτουμε την επιφάνεια με μία λαδόκολλα και ένα πιάτο για βάρος, και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά.
Ελέγχουμε τα καρυκεύματα και σερβίρουμε.
Συστατικά
(για 4 άτομα)- 800 γρ. άνθη κολοκυθιών
- 3 κολοκυθάκια
- 150 γρ. τυρί φέτα
- 5 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 120 γρ. ρύζι για γεμιστά
- 1 φλυτζ. ελαιόλαδο
- 1 κ. σούπας μαϊντανός
- αλάτι, πιπέρι
- 1 λεμόνι (χυμός)
- άνηθος
Credits
- Παρατηρήσεις
Αναζήτηση στο Food Project
        
        
hot chili links
- 
                                Γαστρονομικά Νέα  
- 
                                Ακολουθήστε μας
- 
                                Γλωσσάρι  
- 
                                Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις  
- 
                                Cooking Lessons in Athens  



 FACEBOOK
 FACEBOOK TWITTER
 TWITTER THE FOODPROJECT BLOG
 THE FOODPROJECT BLOG TUMBLR
 TUMBLR