Κρεατικά
Άρθρα
- 
		  ΣπετσοφάϊΥπέροχος μεζές από το Πήλιο. Τρώγετε πολύ πικάντικο.
 
- 
		  Τηγανιά με Πράσο και ΚεφαλογραβιέραΥπέροχος Μακεδονικός κρεσομεζές.
 
- 
		  Χοιρινό με Πρασο Σέλινο και ΆνηθοΚαταπληκτική συνταγή της ελληνικής μαγειρικής παράδοσης.
 
 
- 
		  Βερίκοκα Γεμιστά με ΚιμάΦαγητό της Μικρασιατικής παράδοσης που θα το βρούμε και με κυδώνια.
 
- 
		  Κατσικάκι Φούρνου στη ΓάστραΗ χαμηλή θερμοκρασία ψησίματος σε συνάρτηση με το τρόπο και το χρόνο μαγειρέματος θα κάνει το κατσικάκι να "λιώνει" στο στόμα μας.
 
- 
		  Κεμπάπ στο φούρνοΗ βάση του Κεμπάπ είναι οι δύο διαφορετικοί κιμάδες μοσχαρίσιος και αρνίσιος.
- 
		  Κεφτεδάκια Τηγανιτά με ΔυόσμοΜικρές συμβουλές και μία υπέροχη συνταγή για κεφτεδάκια που αξίζει να δοκιμάσετε.
- 
		  Κουνέλι ΣτιφάδοΑπλά φοβερό. Ένα πιάτο που τρώγετε στη Κρήτη αλλά και στη Μακεδονία-Θράκη.
 
- 
		  Λαγός από τη ΠελοπόννησοΠαραδοσιακή συνταγή της Πελλοπονήσου για λαγό ή κουνέλι. Μπορούμε να το κάνουμε και με χοιρινό κρέας.
 
- 
		  Μοσχαρίσια Φιλετάκια με Μπίρα και ΜουστάρδαΤα φιλετάκια θα τα φτιάξουμε με κιλότο κομμένο και χτυπημένο με το μπάτη (εσκαλόπ), μπορεί να σας το κάνει και ο κρεοπώλης σας.
Αναζήτηση στο Food Project
        
        
hot chili links
- 
                                Γαστρονομικά Νέα  
- 
                                Ακολουθήστε μας
- 
                                Γλωσσάρι  
- 
                                Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις  
- 
                                Cooking Lessons in Athens  


 FACEBOOK
 FACEBOOK TWITTER
 TWITTER THE FOODPROJECT BLOG
 THE FOODPROJECT BLOG TUMBLR
 TUMBLR