Cocktail Μάνγκο

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε το μάνγκο. Το βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το χυμό μοσχολέμονου και χτυπάμε για 5 έπτά μέχρι να πολτοποιηθούν. Γεμίζουμε 6 ποτήρια με πάγο και σερβίρουμε πρώτα τη βότκα και μετά το χυμό μάνγκο. Γαρνίρουμε με τα κλωνάρια δυόσμου.

Μπορούμε αντί για μάνγκο να χρησιμοποιήσουμε καρπούζι.

Συστατικά

(για 6 κοκτέιλ)

  • 2 τεμ. μάνγκο ώριμα μεγάλα
  • 6 φύλλα δυόσμου
  • 1 τεμ. μοσχολέμονο χυμός
  • 500 χλ. πορτοκάλι χυμός
  • 6 μεζούρες βότκα
  • πάγος κ.π.
  • 12 κλωνάρια δυόσμου (για το γαρνίρισμα)

Credits

Βίντεο-Μοντάζ: Συλβέστρος Δημήτρης
Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Συλβέστρος Δημήτρης
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!