Κρεατικά
Άρθρα
- 
		  Χοιρινές Παντσέτες BBQ πικάντικεςΜία συνταγή από την ethnic cuisine για παντσέτες BBQ με άρωμα καπνού και πικάντικες. Θα τις βρείτε και σαν πιάτο ημέρας στο Σαλίγκαρο στα Εξάρχεια...
- 
		  Σύγκλινο Σωτέ με Ντομάτα Πιπεριά και Ντιπ ΓιαουρτιούΈνας εξαιρετικός μεζές με σύγκλινο για τσίπουρο, μπύρα ή κρασί από τον chef μας. Μεζές και για επαγγελματίες.
- 
		  Εντόσθια: Γενικά Χαρακτηριστικά και Πώς τα ΜαγειρεύουμεΜερικές χρήσιμες συμβουλές από τον chef μας για το μαγείρεμα των εντοσθίων.
- 
		  Μοσχαρίσια Τηγανιά με Μανιτάρια Πορτσίνι Αγγούρι Τουρσί και ΚόλιανδροΜία υπέροχη τηγανιά με μοσχάρι, μανιτάρια και κόλιανδρο από τον chef μας.
- 
		  Τέλεια Παντσέτα ή ΚορτεζίναΜάθετε πώς να κάνετε τις τέλειες παντσέτες ή κορτεζίνα από το chef μας. Όλα τα μυστικά.
- 
		  Χοιρινό Ριγανάτο με Λάδι Τρούφας και ΚαπαρόμηλαΜία απλή συνταγή με ένα κορυφαίο υλικό από τον chef μας. Χοιρινό καπνιστό ριγανάτο από "Το Χασαπάκι".
- 
		  Χοιρινό με Σταμναγκάθι ΚρήτηςΧοιρινό με σταμναγκάθι Κρήτης, μία παραδοσιακή κρητική συνταγή από τον chef μας.
- 
		  Finger Food Καβουρμά με Αγγουράκι Τουρσί Ντοματίνια και ΣχοινόπρασοΜία απλή συνταγή finger food με Καβουρμά "Το Χασαπάκι" Αγγουράκι Τουρσί και Ντοματίνια. Απλό και νόστιμο.
- 
		  Ταρτάρ Βουβαλίσιου Καβουρμά με ΦινόκιοΣυνταγή για ταρτάρ καβουρμά "Το Χασαπάκι" με φινόκιο και άνιθο από τον chef μας για ένα εξαιρετικό ελληνικό προϊόν.
- 
		  Παστράμι Βοδινό με Μουστάρδα Δυόσμου και Σαλάτα με Αγ. Ισίδωρο ΝάξουΠαστράμι με μουστάρδα δυόσμου και σαλάτα με Αγ. Ισίδωρο. Ένα κρύο πιάτο γρήγορο και εύκολο.
Αναζήτηση στο Food Project
        
        
hot chili links
- 
                                Γαστρονομικά Νέα  
- 
                                Ακολουθήστε μας
- 
                                Γλωσσάρι  
- 
                                Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις  
- 
                                Cooking Lessons in Athens  


 FACEBOOK
 FACEBOOK TWITTER
 TWITTER THE FOODPROJECT BLOG
 THE FOODPROJECT BLOG TUMBLR
 TUMBLR