Cocktail Σαμπάνιας με Πορτοκάλι
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Το πορτοκάλι είναι από τα βασικά φρούτα ολόκληρης της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής και μάλιστα αποτελεί ιδανικό ταίρι για τη σαμπάνια.
	
Εκτέλεση:
	
Βάζουμε από μία μεζούρα βότκα, ένα κύβο ζάχαρης και μία σταγόνα ανγκοστούρα σε κάθε ποτήρι σαμπάνιας. Προσθέτουμε σαμπάνια και από μισή μεζούρα πορτοκάλι.
Σερβίρουμε με μικρές λωρίδες πορτοκαλιού.
Το πορτοκάλι είναι από τα βασικά φρούτα ολόκληρης της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής και μάλιστα αποτελεί ιδανικό ταίρι για τη σαμπάνια.
Εκτέλεση:
Βάζουμε από μία μεζούρα βότκα, ένα κύβο ζάχαρης και μία σταγόνα ανγκοστούρα σε κάθε ποτήρι σαμπάνιας. Προσθέτουμε σαμπάνια και από μισή μεζούρα πορτοκάλι.
Σερβίρουμε με μικρές λωρίδες πορτοκαλιού.
Συστατικά
Υλικά για 6 κοκτέϊλ- 6 μεζούρες βότκα
- 3 μεζούρες χυμό πορτοκάλι
- 6 σταγόνες πικρή ανγκοστούρα
- 1 μπουκάλι σαμπάνια
- 6 κύβους ζάχαρη
- φλούδα ενός πορτοκαλιού
Credits
- Σχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
        
        
hot chili links
- 
                                Γαστρονομικά Νέα  
- 
                                Ακολουθήστε μας
- 
                                Γλωσσάρι  
- 
                                Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις  
- 
                                Cooking Lessons in Athens  



 FACEBOOK
 FACEBOOK TWITTER
 TWITTER THE FOODPROJECT BLOG
 THE FOODPROJECT BLOG TUMBLR
 TUMBLR