Σάλτσα Κοκτέϊλ

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Προσθέτουμε τη κέτσαπ, το ουϊσκι, το ταμπάσκο, την αγγλική σάλτσα και το πιπέρι καγιέν και ανακατεύουμε καλά.

Τόσο απλά, ιδανική για να συνοδέψουμε θαλασσινά.

Συστατικά

  • 500 γρ. μαγιονέζα
  • 1-2 κ. σούπας κέτσαπ
  • λίγο ουίσκι
  • λίγο ταμπάσκο
  • λίγο αγγλική σάλτσα
  • πιπέρι καγιέν

Credits

Βίντεο-Μοντάζ: Δημήτρης Αναγνωστόπουλος
Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!