Εικόνες
- 
                                                                
                                                                      
 
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 1: Με ένα αιχμηρό μαχαίρι αφαιρούμε το κοτσάνι από τις τομάτες. Βήμα 1: Με ένα αιχμηρό μαχαίρι αφαιρούμε το κοτσάνι από τις τομάτες.
 
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 2: Σημαδεύουμε ένα μικρό σταυρό στη βάση της κάθε τομάτας. Βήμα 2: Σημαδεύουμε ένα μικρό σταυρό στη βάση της κάθε τομάτας.
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 3: Βυθίζουμε τις τομάτες σε μία κατσαρόλα με βραστό νερό για 10-20 δευτ. και τις βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό. Βήμα 3: Βυθίζουμε τις τομάτες σε μία κατσαρόλα με βραστό νερό για 10-20 δευτ. και τις βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό.
 
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 4: Αφαιρούμε τη φλούδα. Βήμα 4: Αφαιρούμε τη φλούδα.
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 5: Με ένα κουταλάκι αφαιρούμε τα σπόρια. Τέλος αναλόγα πώς μας λέει η συνταγή κόβουμε π.χ κονκασέ. Βήμα 5: Με ένα κουταλάκι αφαιρούμε τα σπόρια. Τέλος αναλόγα πώς μας λέει η συνταγή κόβουμε π.χ κονκασέ.
 
- 
                                                                
                                                                     Μπουκέ Γκαρνί. Βασικό σε όλες τις επαγγελματικές κουζίνες αλλά και στο σπίτι. Εμπλουτίζει με θρεπτικά συστατικά ζωμούς και σάλτσες. Μπουκέ Γκαρνί. Βασικό σε όλες τις επαγγελματικές κουζίνες αλλά και στο σπίτι. Εμπλουτίζει με θρεπτικά συστατικά ζωμούς και σάλτσες.
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 1: Κόβουμε το κάτω και το πάνω μέρος του πράσου. Από το πάνω μέρος αφήνουμε περίπου 2-3 πόντους του πράσινου μέρους. Βήμα 1: Κόβουμε το κάτω και το πάνω μέρος του πράσου. Από το πάνω μέρος αφήνουμε περίπου 2-3 πόντους του πράσινου μέρους.
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 2: Με ένα μαχαίρι κάνουμε μία τομή κατά μήκος του πράσου με τέτοιο τρόπο ώστε να βγεί το πρώτο εξωτερικό φύλλο, και στη συνέχεια το πλένουμε. Βήμα 2: Με ένα μαχαίρι κάνουμε μία τομή κατά μήκος του πράσου με τέτοιο τρόπο ώστε να βγεί το πρώτο εξωτερικό φύλλο, και στη συνέχεια το πλένουμε.
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 3: Θα χρειαστούμε 2-3 κλωνάρια μαϊντανό, 1 φύλλο δάφνης, 2-3 κλωνάρια θυμάρι και ένα κομμάτι σπάγγο. Βήμα 3: Θα χρειαστούμε 2-3 κλωνάρια μαϊντανό, 1 φύλλο δάφνης, 2-3 κλωνάρια θυμάρι και ένα κομμάτι σπάγγο.



 
                                 FACEBOOK
 FACEBOOK TWITTER
 TWITTER THE FOODPROJECT BLOG
 THE FOODPROJECT BLOG TUMBLR
 TUMBLR 
                                 
                                