Εικόνες
- 
                                                                
                                                                    
                                                                
                                                                Βήμα 1: Με ένα αιχμηρό μαχαίρι αφαιρούμε το κοτσάνι από τις τομάτες.
 - 
                                                                
                                                                    
                                                                
                                                                Βήμα 2: Σημαδεύουμε ένα μικρό σταυρό στη βάση της κάθε τομάτας. - 
                                                                
                                                                    
                                                                
                                                                Βήμα 3: Βυθίζουμε τις τομάτες σε μία κατσαρόλα με βραστό νερό για 10-20 δευτ. και τις βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό.
 - 
                                                                
                                                                    
                                                                
                                                                Βήμα 4: Αφαιρούμε τη φλούδα. - 
                                                                
                                                                    
                                                                
                                                                Βήμα 5: Με ένα κουταλάκι αφαιρούμε τα σπόρια. Τέλος αναλόγα πώς μας λέει η συνταγή κόβουμε π.χ κονκασέ.
 



                                
 FACEBOOK
 TWITTER
 THE FOODPROJECT BLOG
 TUMBLR